Bejelentkezés | Elfelejtett jelszó | Regisztráció

TERMÉKKATEGÓRIÁK

Szerződési feltételek

Általános Szerződési Feltételek

Jelen Általános Szállítási Feltételek (ÁSZF) alkalmazandóak mindazon Vevők által leadott megrendelésekre - továbbikaban Vevő - melyeket a Sváb-Gasztro Kft (4030 Debrecen, Vámraktár út 3., cégjegyzékszám: Cg. 09-09-014173, Adószám: 14122189-2-09)- továbbiakban Szállító rendszerében rögzít, részére a Vevő elektronikus úton lead a Szállító által üzemeltetett Webáruházon keresztül, mindazon szállítási jogviszonyra, amely a Vevő és a Szállító között egyébként létrejön.

A Vevők a saját - és ezáltal, a Szállító érdekeinek - előmozdítása érdekében rendeléseiket koncentráltan - az aktuális limiteknek megfelelően - adják le a Szállító felé, annak érdekében, hogy kedvező beszerzési árakat, kedvezményeket érhessenek el, mely ár magában foglalja a megrendelt termékek Szállító általi kiszállítását is.


A szerződés a Sváb-Gasztro Kft informatikai rendszerében - továbbiakban Webáruházban - történő regisztrációval, a jelen feltételek elfogadásával jön létre.

A Webáruházban való vásárlás feltétele a regisztráció.

A regisztrációhoz szükséges adatok:
- Felhasználó neve
- Jelszó
- Szállítási cím
- Érvényes e-mail cím
- Élő- érvényes mobiltelefonszám

A Vevő regisztációjával hozzájárulhat ahhoz, hogy a Sváb-Gasztro Kft. elektonikus vagy postai úton reklámanyagokat juttasson el részére. A vevő a későbbiekben is módosíthatja a reklámanyagok kérését jogát a weboldalon.

A bejelentkezéshez szükséges első jelszót a Sváb-Gasztro Kft. generálja, melyet a Szállító a Vevő tudomására hoz.

A Sváb-Gasztro Kft vállalja, hogy a megadott adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik fél részére nem adja ki. A vevői forgalmi adatok megtekintéséhez a Vevő a Sváb-Gasztro Kft. tulajdonosai, munkavállalói és szerződött tanácsadói részére hozzájárul.

A Webáruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges. A Szállító a Vevő által leadott megrendeléseket számítógépes rendszerében rögzíti. A Megrendelések feldolgozása csak hétköznapokon nyitvatartási időben történik.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy alkoholos italokkal csakis végfelhasználókat tudunk kiszolgálni!

Vevőszolgálati elérhetőségek:

  Munkatársak:
- Borsay László 06/30/-561-1831
- E- mail: rendeles kukac buy4friends.com

A megrendelést követően a Vevő automatikusan kap egy e-mailt, melyben a Szállító jelzi a megrendelés elfogadását és annak Vevő által rögzített adatait.
Amennyiben a szállító észleli, hogy a weboldalra - www.buy4friends.com - feltöltött adatok hibát tartalmaznak, úgy arról a megrendeléstől számított 15 napon belül, de legkésőbb a kiszállítást megelőzően tájékoztatja a vevőt. Ezt követően a vevő dönthet rendelése módosított adatokkal való fenntartásáról vagy a megrendelés visszamondásáról is.
A vásárló a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vásárlót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.


A Szállító az általa üzemeltetett Webáruházban forgalmazott termékféleségeket szállítja a Vevő részére. A Szállító kijelenti, hogy a termékek mellett található fotók szimbolikus jellegűek, csomagolása- megjelenése a valóságban ettől eltérhet.

Szállítási határidő a megrendelés leadását követő maximum 3 munkanap Hajdú-Bihar megye, Szabolcs-Szatmár-bereg megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Jász-Nagykun-Szolnok megyek, Békés megye bizonyos településeire történő kiszállítás esetén a Szállító túraútvonalának megfelelően.

Amennyiben a Szállító nem tudja a megrendelt termékek teljes választékát leszállítani határidőre, erről minden esetben e-mailben tájékoztatja a Vevőt.

Ezt követően a vevő dönthet úgy hogy:

1.) A Szállító szállítsa le azokat a termékeket, melyek leszállítására határidőben képes.
2.) Elállhat a teljes rendeléstől.
3.) Közösen egyeztetett későbbi időpontban igényt tart a teljes rendelt mennyiség leszállítására.

A szállító az alábbi táblázatnak megfelelően jogosult szállítási díjat felszámítani a vevő részrére:


A szállítás díja működési területünkön belül (bruttó árak):
20.000 Ft alatt 1.500 Ft
20.000 Ft fölött ingyenes

Szállítási területünk, melyekre ingyenes a kiszállítás 20.000Ft fölötti vásárlás esetén:
-Hajdú- Bihar megye egész területe
-Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egész területe
-Békés megyében az alábbi települések: Békés, Békéscsaba, Békésszentandrás, Bélmegyer, Biharugra, Bucsa, Csabacsűd, Csárdaszállás, Dévaványa, Doboz, Ecsegfalva, Elek, Füzesgyarmat, Geszt, Gyomaendrőd, Gyula, Hunya, Kamut, Kardos, Kertészsziget, Kétegyháza, Kétsoprony, Kondoros, Körösladány, Körösnagyharsány, Köröstarcsa, Körösújfalu, Kötegyán, Méhkerék, Mezőberény, Mezőgyán, Murony, Okány, Örménykút, Sarkad, Sarkadkeresztúr, Szabadkígyós, Szeghalom, Tarhos, Telekgerendás, Tótkomlós, Újkígyós, Újszalonta, Vésztő, Zsadány
-Borsod-Abaúj-Zemplén megyében: Csobaj, Köröm, Prügy, Sárospatak, Szorgalmatos, Tarcal, Tiszalúc, Tiszaújváros, Tokaj
-Heves megyében: Besenyőtelek, Mezőtárkány, Tarnaszentmiklós
-Jász-Nagykun-Szolnok megyében: Abádszalók, Cibakháza, Fegyvernek, Jászberény, Jászboldogháza, Karcag, Kenderes, Kisújszállás, Kunhegyes, Mezőtúr, Szolnok, Tiszagyenda, Tószeg, Törökszentmiklós, Túrkeve, Újszász

A minőséget a Szállító az Élelmiszer Törvény és a vonatkozó szabályok szerint biztosítja, megfelelő tárolási körülmények mellett, a minőség megőrzési időtartam lejártáig. A felek között esetlegesen felmerülő, a termék minőségére vonatkozó viták eldöntésénél a Hajdú-Bihar megyei Állategészségügyi és Élelmiszerellenőrző Állomás szakvéleménye az irányadó.

A Szállító a termékeket az áru megóvására alkalmas csomagolásban szállítja.

A Szállító a Vevő által megadott szállítási címre átadással teljesít. A Vevő az árut választék és darabszám szerint veszi át, egyben ellenőrzi az egységek csomagolásának épségét is. Amennyiben a Vevő az áruszállítótól történő áruátvétel során hiányt, sérülést tapasztal, erről a tényről jegyzőkönyvet vesz fel, a tehergépkocsi vezetőjével igazoltatja, és azt haladéktalanul a Szállítóhoz, eljuttatja.

A Vevő észrevételének írásbeli elfogadása esetén a Szállító az árut saját belátása szerint kicseréli, vagy annak értékét a Vevő részére visszatéríti, helyesbítő bizonylat alapján.

Vételár megfizetése: A Vevő minden esetben a megrendelt termékekről részletes tételes számlát vagy nyugtát kap, a számla illetve nyugta készpénzes, mely az áru átvételét követően kerül kifizetésre.

Amennyiben a rendelés átvételét a Vevő indoklás nélkül megtagadja a Szállító fenntartja a jogot, hogy a Vevő regisztrációját megszüntesse, a közben leadott megrendeléseit érvénytelenítse.

A jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv előírásai az irányadóak. A szerződésből eredő jogviták esetén a Szállító székhelye szerint illetékes bíróság jár el.

A Sváb- Gasztro Kft fenntartja a jogot, hogy a Webáruház ÁSZF-jét részben vagy egészben bármikor módosíthatja, mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba.

Az ÁSZF-ben foglaltak elfogadásának minősül, ha a Vevő a szolgáltatást igénybe veszi, azaz regisztráltatja magát a Webáruházban.

Kelt: Debrecen, 2012. év 01. hó 30. nap
Utolsó módosítás: 2016.08.15.